Fri Flyt Utefilm er et nytt filmturnékonsept i Fri Flyt der vi ønsker å vise de beste nordiske friluftsfilmene inne på kino.

Målet er å skape en arena for nordiske filmskapere til å vise friluftsfilmer av høy kvalitet, og på denne turneen setter vi fokus på alle de aktivitetene som Fri Flyt representerer.

På årets turné har vi en klatrefilm, en skiekspedisjonsfilm, en padlefilm og en bikepackingfilm. Er du en friluftsinteressert person vil du garantert digge årets program.

Programmet i år er:

Under Your Nose med Tina Hafsaas og Thilo Schröter

The Ride Back med Mikkel Soya Bølstad

Njord med Vincent Colliard og Caroline Côtè

Locked in - a Turkish whitewater epic med Eirik Hansen, Martin Vonheim og Ruben Davidsen

Engelsk tale

Alle filmene på Fri Flyt Utefilm er på engelsk eller har engelske undertekster!

Topp kvalitet lyd og bilde

Ikke minst ønsker vi å sette fokus på høykvalitets lyd og bilde, og derfor vil de fleste av visningene våre være i kinosaler. Eksempelvis er vi i IMAX-salen på Odeon i Oslo, kinoen i Kristiansand, Drammen, Trondheim og Tromsø, Forum scene i Bergen og Quality Hotel i Sogndal som har et flunkende ny sal.

Fri aldersgrense

I tillegg har alle våre visninger fri aldersgrense! Det betyr at hele familien kan ta turen, eller bare om du er under 18 år og interessert i friluftsliv.

Premier

Vi har også masse giveaways og fete premier fra våre sponsorer Rab, Salomon og Der/Ute.

Om du er interessert i dette så sjekk ut turnéplan og kjøp billetter til Fri Flyt Utefilm - stedet der du kan se de beste utefilmene inne på kino!