Speaker på første året til Fri Flyt Utefilm! Hva tenker du om det?

— Å få lov å vere med på ett av Fri Flyt sine oppstartsprosjekter er en spennende mulighet jeg ikke ville la gå fra meg! Å få lov til å intervjue engasjerte og eventyrlystne mennesker, hvem har vel ikke lyst til det?

— 400 tilskuere er snitt av hva det er plass til på hver visning. Hvordan blir det å få ett slikt stort publikum tett på?

— Det blir en glede. Filmene er gode, og å kunne lage ett show rundt disse og kunne presentere det for så mange som mulig burde bli veldig bra!

To år på rad er Severin komt til finalen i Norges Hyggeligste Handverker. Foto Norges Hyggeligste Handverker
To år på rad er Severin komt til finalen i Norges Hyggeligste Handverker. Foto Norges Hyggeligste Handverker

— Hva ser du mest frem til med turnéen og å besøke åtte steder?

— Ser mest frem til å møte folk, lage ett godt show for alle stedene og være på reisefot i noen uker. Elsker å reise i Norge.

— Det er mange som tenker at Fri Flyt Utefilm faktisk er utendørs. Hva trur du blir så bra med å være i ein kinosal for dette konseptet?

— Vel, da har vi mulighet til å fokusere på selve filmen, istedenfor å prøve å holde på varmen i November. Vi har 8 gode visningssteder, så vi legger opp til en skikkelig god opplevelse der en kan konse 100% på filmen.

— Hvilke tanker har du om filmprogrammet i år? Og har du ein film du gleder deg mer til enn de andre?

— Alle filmene er fra forskjellige aktiviteter og det er kult. Alltid moro å få ett innblikk i de aktivitetene en ikke kan så mye om fra før. Gleder meg mest til ekspedisjons filmen. Den blir rå og noe utenom det vanlige.

Severin når han likar seg best, på sykkelen med luft under dekka! Foto: Privat
Severin når han likar seg best, på sykkelen med luft under dekka! Foto: Privat

— Er det en destinasjon du ser litt ekstra fram til å besøke?

— Gleder meg spesielt til Trondheim i og med jeg har mange venner der oppe som kommer. Men det er flere av stoppene jeg ikke har vært lenge på tidligere, så de blir kule å utforske.

— Vi høre rykter om at du er en legende på TikTok, med over 1,2 mill likes! Folk tenker fort at TikTok er for 13 åringer. Hva betyr TikTok for deg i din hverdag?

— TikTok bruker jeg mye tid på i egen hverdag for markedsføring og vlogging gjennom eget rørleggerfirma. TikTok gir meg kunder, store og små, og plattformen var for noen år siden for 13 åringer, men ting har skjedd, og nå bruker veldig mange i forskjellige aldre mye tid på plattformen.

VIl du bli enda bedre kjent med Severin, møt han på Fri Flyt Utefilm på ett av våre åtte stopp! Turneplanen finner du her!

Du kan også se hva Severin driv med til hverdags ved å sjekke ut @severin_suveren1 på den omtalte appen TikTok.